banner

Spletna stran pro

Spletna stran pro je postavljeno na sistemu za upravljanje z vsebinami CMS WP.

Sistem omogoča uporabniku, da sam dodaja in ureja vsebine, ter s tem povečuje število spletnih strani. Prednost sistema za upravljanje z vsebinami pred enostavnimi spletnimi mesti je, da omogoča veliko več, obenem pa je dodajanje vsebin enostavno in ga lahko izvaja vsak, ki zna uporabljati programe, kot je npr. Word.

Spletna stran pro je namenjeno podjetjem in podjetnikom, ki želijo imeti vsebinsko obsežno in kompleksno spletno mesto, ki ga želijo v prihodnje nadgrajevati z vsebino in novimi funkcionalnostmi.

Za naročnika postavimo in prilagodimo sistem za upravljanje z vsebinami CMS WP. Izdelamo podobo spletnega mesta in jo namestimo. Podobo lahko prispeva tudi naročnik, mi pa jo vdelamo v CMS WP. Na osnovi posredovanih vsebinskih izhodišč pripravimo vsebinsko strukturo, besedila in fotografije v obsegu 15 ur. Izdelano spletno mesto namestimo na strežnik.

Cena od 279 €.
Cena ne vsebuje DDV.

Izdelano spletno mesto je treba namestiti na strežnik. Ponujamo gostovanje in vzdrževanje spletnega mesta. Z rednim vzdrževanjem zagotavljamo brezhibno delovanje sistema za upravljanje z vsebinami in izvajamo redne varnostne in druge nadgradnje.
Aktivno vzdrževanje za brezhibno delovanje spletne strani pro, vam nudimo za 35€ na mesec
DDV ne zaračunavamo, nismo zavezanci za DDV.

Primer Spletna stran pro zItalyFood
Primer Spletna stran pro 2 ristorante
Primer Spletna stran pro 3 resto
Primer Spletna stran pro 4 touche